Validering af PersonUdviklingsType

Bliv klogere på dig selv

Hvad siger testen og hvad siger du selv?

Mange tak for din interesse i personlig og menneskelig udvikling og i at forstå din egen PersonUdviklingsType (PU) Type. Her er resultatet af testen, sammenlignet med dit eget valg af PU-Type.

Både testen og dig selv vurderer dig til at være:

PU Type 4: Undersøgeren

Udviklingsprofil: Læringsinteresse og udvikling

Du kombinerer let ny viden med dine tidligere erfaringer. Du tager værdien fra forskellige oplevelser, når du undersøger nye områder af interesse. Du mærker dine følelser, både de gode og de negative. Dine følelser er eller kan blive en guide til at finde din vej frem. I nogle situationer kan dine følelser gøre det svært for dig at handle korrekt og hermed gøre det, der er bedst for dig. Udvikling vil være en naturlig del af dig og du ved du kan nå langt, hvis du prioriterer det.

Hvad gør ligheden?

Du kan overveje, hvad der gør at både testen og dig selv vurderer dig til en PU Type 4. Det indikerer at du har en styrke i at se dit eget potentiale til udvikling meget nøgternt. Det er en styrke, der gør dig meget realistisk i forhold til at udvikle dig. Den positive effekt af dette gør, at du uden tvivl har haft succes med de udviklingsplaner du har sat i værk indtil nu. Som PU Type 4 vil det være naturligt for dig at finde nye veje til udvikling og på den måde har du udvikling med, som en naturlig del af dit liv. Det giver dig mulighed for med stor sikkerhed at lave en plan, som du vil få succes med for den kommende periode. 

Der er en faldgrube du kan være opmærksom på. Nemlig om du rent faktisk har lavet en plan for din udvikling, eller om du mere går fra det ene der pludselig dukker op, til det næste. Her er det vigtigt for at komme op på et højere udviklingsniveau, at du får udfordret dig selv i forhold til den retning du ønsker at udvikle dig i og dermed får lagt de planer du gerne vil udvikle dig efter? Er det allerede på plads, så skal du bare bruge dit positive fokus til at booste den udvikling du ønsker.

Testen er designet til at undersøge alle vigtige områder i forhold til at vurdere din udviklingstype, som er et omfattende og komplekst område. Det faktum at du vurderer dig selv så præcist, har relation til et vigtigt punkt fra Emotionel Intelligens, der hedder selvindsigt. Selvindsigt er et grundlæggende fundament, der afgør dine muligheder for udvikling, både personligt, i dine relationer, din kommunikation og for din påvirkning i verden. Det betyder at du kan undersøge om det er et højt niveau af selvindsigt der ligger bag dit præcise resultat.

Refleksion til dig

Hvordan oplever du det faktum, at din vurdering er spot on på testens resultat?
Hvordan påvirker det i hverdagen?
Hvordan påvirker dig din hverdag? 

Hvordan oplever du vejen til næste udviklingsniveau?

Du velkommen til at give os et kald på tlf. 2216 1200. Så giver vi dig gratis sparring på hvordan du kan arbejde endnu mere med din selvindsigt og Emotionelle Intelligens.

Tips til dig

Validitet

Du er spot on med din vurdering af din profil. Det bekræftes i at du, både ved at læse profilerne igennem og ved at tage testen, får det samme resultat. Det er et sikkert udgangspunkt for kvaliteten af testen og samtidig vidner det om at du har en høj selvindsigt. Den høje selvindsigt er samtidig en yderligere indikation af, at du er god til at vurdere dig selv. 

Ud fra dine svar er du nu klar til at gå videre med din PU Type og få udarbejdet din personlige udviklingsplan.